Arkistot kuukauden mukaan: lokakuu 2014

Juutalaiset ja Israel

Tuntuu pöyristyttävältä, että valtavan monet maat ovat tuomitsemassa Israelia näinä päivinä. Ihmiskunnalla on lyhyt muisti. Mihin ihmeen muisti- lokeroon on mennyt piiloon juutalaisten miesten, naisten lasten ja vanhusten holokausti. Kuusi miljoonaa juutalaista tapettiin raa ́alla tavalla kaasukammioissa ja polttouuneissa ja ampumalla suoraan kaivettuihin hautoihin. Kaikkialla oltiin maailmansodan aikana juutalaisia murhaamassa. Juutalaisten kärsimys on ollut suunnatonta. Juutalaisten vainoja on ollut kahden vuosituhannen aikana todella paljon.

Näinä päivinä ei tahdota muistaa myöskään sitä, että Palestiinan lapsille opetetaan, että juutalaiset täytyy hävittää nykyisiltä’ asuin alueiltaan. Ottaa pois heidän maansa, jonka ovat saaneet turvapaikakseen kaikkien kauhujen jälkeen Euroopassa.

Maailman valtiot tahtovat tunnustaa palestiinalaisvaltion, jota ei edes ole olemassa, jota johtaa terroristijärjestö Hamas. Sen ainoa tarkoitus on tuhota monien kauhujen jälkeen jaloilleen päässyt Israelin valtio. Ihmetyttää kovasti, että hyvä ulkoministerimme, jolla on kyllä järkeä jakaa muillekin, tässä kohtaa on totaalisesti erehtynyt. Kaikkivaltias armahtakoon häntä ja oikeasti kääntäköön hänen päänsä oikein näkemään, mistä todella on kysymys: Israelin tuhoamisesta. Ja meidän pienenä Suomen maana pitäisi olla tällaisessa mielettömyydessä mukana? Tasavaltamme presidentti on mies paikallaan, kun ei lähtenyt Ruotsalaisten eikä monien muiden kansojen kanssa samaan kelkkaan.
Juutalaisten kärsimystien pitäisi muistua kaikkien mieliin. Historian kirjoitusta löytyy, kun haluaa katsoa oikeista lähteistä.

Itse olen juuri ennen sotia syntynyt ja saanut olla mukana historian siinä kohdassa, kun vähitellen ikää tuli, ja seurata juutalaisen kansan kärsimysten jälkeistä aikaa ja kohtaloa. Itsenäistyminen oli suuri asia, pitkän ajan odotus ja sen toivon täyttymys jota juutalaiset toivoivat pitkän irtolaisuuden aikana: ” ensi vuonna Jerusalemissa!” Ei kai meidän tarvitse paljon miettiä, kun ymmärrämme miten suuri asia juutalaiselle kansalle oli kaiken jälkeen saada oma historiallinen maansa ainakin osittain itselleen takaisin.

Miksi niin monet kansamme johtajista ovat unohtaneet? Nyt on muoti-ilmiö olla uudelleen aiheuttamassa juutalaisille kärsimyksiä. Hei! Ei paljon vaadi, kun oikein rupeaa ajattelemaan missä oikein mennään! Israel ei saisi puolustaa asuinsijojaan, miten kummallista. Palestiinan terroristit osaavat vetää oikeista naruista ja syöttää valhetta tuutin täydeltä. Ja länsi uskoo valheen.

Pitäisi nähdä myös se seikka, että terroristijohtajat eivät yhtään sääli ketään, eivät edes omaa kansaansa ja sen lapsia. Palestiinalaiset kituvat johtajiensa kynsissä säälittä. Ja se on sitten Israelin kansan syytä? Tuhannet raketit ammutaan Israeliin. Puolustusjärjestelmä plokkaa niistä suuren osan. Israelin pitäisi antaa rakettien tulla tuhotöihin, niinkö? Huh huh.

Israel on itse varoittanut iskuistaan, joilla on selkeä sotilaallinen kohde, mutta mitä tekevät terroristit? Laittavat naiset ja lapset suojakilviksi eri rakennuksissa olevienase varastojensa ja raketinlaukaisutelineiden luokse? Terroristit eivät kertaakaan ole varoittaneet iskuistaan. Huom! Israel on aina! Palestiinan johtajat tietävät kyllä, ettei Israel voi antaa rakettien ampumisen jatkua!

Voi mieletöntä maailmaa, joka uskoo valheen, eikä haluakaan etsiä totuutta! Israel löysi suuren määrän tunneleita, joiden kautta oli tarkoitus mennä tuhoamaan Israelia ja tappamaan ihmisiä. Betoni, joka oli tarkoitettu ihmisten asuntoihin, olikin tunnelirakennelmissa. Niidenkin olisi pitänyt antaa olla rauhassa, jotta niitä olisi voitu käyttää tarkoituksiinsa, niinkö?

En oikein usko, että Israel enää antaa kaikkien tulla tuhoamaan maatansa. Heitä vietiin holokaustin aikoihin kuin lampaita tuhoamisleireille. Nyt he puolustavat maataan, eikö sitäkään saisi tehdä? Herätys Suomen päättäjät ja me kaikki suomalaiset! Mihin monien oikeudentunto on kadonnut?

Tekeeköhän Israel jokaisessa toimessaan ja teoissaan oikein? Ei varmastikaan. Siellä on johtajina ihmisiä, jotka eivät vielä ole Messiaanisia, vaan aivan jumalattomia niin kuin ihmiset kaikkialla ovat. On ihan selvää, että juutalaisvaltiossa ei vielä tunnusteta oikeasti Messiasta, Kristusta ja, että vasta Hänen tullessaan koko maailma on rauhan valtakuntaa.

Raamatun profetiat ovat silmiemme edessä täyttymässä! Paljon sotaa ja kärsimystä on edessä ennen kuin Jeesus, kuningas saapuu. Lopulta kaikki tapahtuu aikanansa ja lopullisesti ja rutosti! Juutalaiset ovat ilmeisesti tuhon partaalla niihin aikoihin, kun heidän kuninkaansa saapuu. Silloin he kääntävät katseensa Häneen, jonka ovat lävistäneet. Koko Israel on pelastuva. Alkaa rauhan valtakunnan aika. Silloin paholainen on sidottu, eikä se enää voi villitä kansoja. Jumalan näyttää Israelille ja kaikille
kansoille, että Hänellä on kaikki valta, eikä rauhaa tule, ennen kuin Kristus saapuu. Pitää myös muistaa sekin, että Herra on sanonut, ettei Hän tee mitään Israelin tähden, vaan oman nimensä tähden! Kunnia on Jumalan ja on aina oleva, siinä ilomme ja rauhamme ihana aihe!

Keijo Suutarinen, pastori
Paraisten vapaasrk Kotisatama
s.keijo@gmail.com
+358445284167